sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Reactie surprinzatoare a unei foste glorii din tenisul feminin! Ce a spus despre Simona Halep: ”Ar trebui sa fie ilegal”

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) s-a calificat in turul III la Wimbledon, dupa ce a trecut de chinezoaica Saisai Zheng (24 de ani, 126 WTA), scor 7-5, 6-0. Martina Navratilova, castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, a fost impresionata de evolutia incantatoare a Simonei Halep din acest sezon. Fosta mare campioana a avut o reactie incredibila cand a aflat ca Simona Halep a facut break in peste 50% din game-urile in care s-a aflat la retur. "Asta ar trebui sa fie ilegal!", a exclamat Martina Navratilova la BBC, scrie gsp.ro.

O noua eliminare neasteptata la Wibledon! Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului, a fost invinsa astazi

Jurnalistii chinezi nu au uitat de rochia purtata de Simona Halep la primele doua turnee din 2018, Shenzen si Australian Open, comandata chiar de pe un site din China.  La una dintre conferintele de presa de la Wimbledon, Simona Halep a fost intrebata de un ziarist chinez daca mai are acasa echipamentul purtat la inceputul anului si daca se gandeste sa mai poarte o rochie asemanatoare in viitor, avand in vedere ca aceasta culoare aduce noroc in cultura chineza.  

"Da, inca mai am rochia aceea, pentru ca am facut multe si inca le pastrez. Sigur ca e norocoasa pentru mine, pentru ca am jucat o finala de Slam si am castigat un titlu cu ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img