vineri, 26 aprilie, 2024

Real Madrid a invins Barcelona pe Camp Nou, scor 3-1, in prima mansa a Supercupei Spaniei

Distribuie:

Publicat:

Real Madrid a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 3-1, FC Barcelona, in prima mansa a Supercupei Spaniei, intr-un meci in care atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat unul dintre goluri si a fost eliminat spre final.

Oaspetii au deschis scorul in urma autogolului lui Gerard Pique, din minutul 50, dar Lionel Messi a egalat in minutul 77, dintr-un penalty obtinut de Luis Suarez si contestat de jucatorii Realului.
Intrat pe teren in partea secunda, Cristiano Ronaldo a dus scorul la 2-1 in minutul 80, in urma unui contraatac, si a primit cartonas galben pentru ca si-a dat tricoul jos pentru a se bucura la gol. Doua minute mai tarziu, arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxea i-a acordat atacantului portughez si cel de-al doilea galben si l-a eliminat, la o faza in care Cristiano Ronaldo a cazut in careul advers dupa un duel cu Samuel Umtiti.
Scorul final a fost stabilit in minutul 90 de Marco Asensio, tot pe contraatac, mijlocasul spaniol sutand in vinclul portii aparate de germanul ter Stegen, care a ramas fara reactie.

FC Barcelona: ter Stegen – Vidal, Pique, Umtiti, Alba – Rakitic (P. Alcacer 83′), Busquets, Iniesta (S. Roberto 68′) – Messi, L. Suarez, Deulofeu (D. Suarez 59′). Antrenor: Ernesto Valverde.
Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro, Kovacic (M. Asensio 68′) – Isco – Benzema (C. Ronaldo 58′), Bale (L. Vazquez 81′). Antrenor: Zinedine Zidane.
Cartonase galbene: Pique 27′, Messi 40′, Busquets 57’/Casemiro 20′, Bale 41′, Carvajal 41′, Navas 76′, C. Ronaldo 80′, 82′.
Cartonas rosu: Cristiano Ronaldo 82′ – cumul de cartonase galbene.
Partida retur va avea loc pe 16 august, pe Santiago Bernabeu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img