joi, 25 aprilie, 2024

Real Madrid o face KO pe Bayern

Distribuie:

Publicat:

Real Madrid si Atletico Madrid sunt primele echipe calificate in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce trupa lui Simeone a trecut fara emotii de Leicester, iar Real s-a impus in prelungiri in fata lui Bayern Munchen.
Au marcat: Ronaldo ’75, ‘105, 109, Asensio ‘112/Lewandowski ’52 (pen.), Ramos ’78 (autogol)
*in meciul tur, Real Madrid s-a impus in deplasare cu 2-1
*Vidal a fost eliminat in minutul 85
Bavarezii au deschis scorul din penalty, dupa un fault al lui Casemiro asupra lui Arjen Robben. Lewandowwski a marcat de la punctul cu var , iar trupa antrenata de Carlo Ancelotti a fortat cel de-al doilea gol, care i-ar fi asigurat lui Bayern calificarea directa.
Ronaldo a restabilit egalitatea in minutul 76, dar nu a taiat elanul nemtilor. Intrat pe teren de doar trei minute, Thomas Muller a fortat o interventie eronata a lui Segio Ramos, care si-a trimis mingea in proprie poarta, in minutul 78.
Cu cinci minute inainte de final, Vidal a vazut cel de-al doilea cartonas galben, iar Bayern avea sa joace prelungirile in inferioritate numerica.
In cele doua reprize de prelungire, Ronaldo a lovit de doua ori, in minutele 105 si 109, insa reluarile au aratat ca cel de-al doilea gol al madrilenilor a fost marcat dintr-o pozitie clara de ofsaid.
Scorul final a fost stabilit de Asensio in minutul 112, dupa un contraatac finalizat ca la carte, cu un sut din interiorul careului, expediat la coltul lung, potrivit gsp.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img