sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Real Madrid s-a facut de RAS, acasa, in Liga Campionilor: Zidane a schimbat portarul, in timp ce SPAIMA Italiei, Atalanta, a pierdut cu Sahtior – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Real Madrid și Club Brugge au remizat, marți seara, scor 2-2, într-un meci contând pentru grupa A din Liga Campionilor. Spaniolii au revenit după ce au fost conduși cu 0-2.

Real Madrid a început dezamăgitor partida cu Club Brugge, iar belgienii au condus cu 2-0 pe "Santiago Bernabeu", la pauză. Emmanuel Dennis a punctat pentru oaspeți în minutul 9, după o demarcare excelentă, respectiv în minutul 39, în urma unei greșeli comise de Modric.

La pauză, Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a efectuat două modificări, schimbâdu-i pe portarul Courtois și fundașul Nacho cu Areola, respectiv Marcelo.

Madrilenii au revenit pe tabelă în minutul 55, grație reușitei căpitanului Sergio Ramos, care a reluat cu capul în plasă din apropierea careului. Golul a fost validat după intervenția sistemului VAR.

În minutul 84, Club Brugge a rămas în inferioritate numerică. Căpitanul Vormer a văzut al doilea galben, iar situația s-a complicat pentru belgieni, care au primit gol la faza imediat următoare. Cel care a punctat a fost Casemiro.

Spre finalul partidei, ambele echipe au avut ocazii de a obține cele trei puncte, însă s-a terminat egal, scor 2-2.

În urma acestui rezultat, Real Madrid se află pe ultimul loc în grupa A din Liga Campionilor. Echipa lui Zidane a acumulat doar un punct din primele două meciuri. De partea cealaltă, Club Brugge se află pe poziția a doua, cu două puncte. Liderul grupei este PSG, cu trei puncte, care o va înfrunta pe Galatasaray, marți, de la 22:00.

Echipele:

Real Madrid: Courtois (Areola 46) – Carvajal, Ramos, Varane, Nacho (Marcelo 46) – Kroos, Casemiro, Modric – Lucas (Vinicius 67), Benzema, Hazard

Club Brugge: Mignolet – Mato Pedro, Mechele, Deli, Sobol – Vormer, Rits, Vanaken – Diatta, Dennis (Openda 71, Cools 87)), Tau (Schrijvers 90+2)

Atalanta a pierdut, marți, în fața lui Șahtior Donețk, cu scorul de 1-2, în grupele Ligii Campionilor.

La meciul de la Milano a asistat şi antrenorul Mircea Lucescu.

În minutul 16, Josip Ilicic, jucătorul lui Atalanta, a executat o lovitură de la unsprezece metri. Ilicic a trimis mingea pe partea dreaptă, însă portarul Andrij Pyatov a reușit să respingă balonul. Scorul a fost deschis de Atlanta, în minutul 28, când centrarea lui Hans Hateboer l-a găsit pe Duvan Zapata, acesta din urmă reușind să înscrie cu capul. Șahtar a egalat, în minutul 41, când Junior Moraes l-a învins pe portarul Gollini. Monor Solomon, jucătorul lui Șahtar, mărește scorul echipei sale, în minutul 90+5.

Echipele folosite:

Atalanta: Gollini – Toloi, Masiello (Muriel 68), Palomino – Hateboer (Gosens 57), de Roon, Pasalic, Castagne – Ilicic (Malinovsky 57), Zapata, Gomez

Șahtar Donețk: Pyatov – Ismaily, Matviienko, Kryvtsov, Bolbat (Dodo 90+3)– Stepanenko, Alan Patrick (Solomon 69) – Taison, Kovalenko, Marlos (Konoplyanka 86) – Moraes

În clasamentul grupei C, Dinamo Zagreb ocupă prima poziție, cu trei puncte. Pe locul doi se află Manchester City, de asemenea cu trei puncte. Șahtar Donețk ocupă a treia poziție, cu trei puncte. Pe ultimul loc se află Atalanta, cu zero puncte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img