sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Reconstructia Catedralei Notre-Dame, motiv de suparare pentru Pamela Anderson. Care este motivul

Distribuie:

Publicat:

Pamela Anderson a plecat extrem de suparata de la gala fundatiei clubului de fotbal Olympique Marseille (OM), unde joaca Adil Rami. Aceasta a fost deranjata de faptul ca au fost stransi 100.000 de euro pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris in conditiile in care seara era dedicata copiilor aflati in dificultate din Marsilia (sud-est), relateaza AFP. 

 

'Am fost la gala anuala •OM_Officiel pentru a ajuta la strangerea de bani pentru tinerii aflati in dificultate din Marsilia', a spus astazi actrita pe contul sau de Twitter. 'O suma substantiala de bani a fost stransa pentru aceasta cauza. Apoi, dintr-o data, este propusa 'o surpriza formidabila' pentru reconstructia Notre-Dame', a mai scris ea. 'Pe sunetele fabuloasei chitare a lui Bruce Springsteen, ei au strans aproape de doua ori mai multi bani decat obtinusera de la inceputul serii pentru copii. Eram asa de furioasa si dezamagita incat l-am intrebat pe Adil daca putem pleca. Si am facut-o', a adaugat aceasta.

'Cu siguranta copiii din Marsilia ar fi avut mai multa nevoie de cei 100.000 de euro decat aceasta catedrala, care a primit deja mai mult de un miliard de euro donatii de la cativa miliardari', a concluzionat ea, exprimandu-si speranta ca 'fundatia OM va reveni asupra acestei donatii si va aloca banii acolo unde este necesar'. Fara a-i raspunde direct Pamelei Anderson, Olympique Marseille a precizat miercuri intr-un comunicat ca suma totala stransa marti seara a fost de 439.760 de euro. Dupa incendiul care a devastat catedrala din Paris, presedintele american al OM, Frank McCourt, a anuntat pe Twitter intentia sa de a dona o parte din fondurile stranse pentru a ajuta la reconstructia monumentului istoric.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img