joi, 28 martie, 2024

Record de goluri la Winter Cup

Distribuie:

Publicat:

Ziua a doua a turneului de fotbal in sala “Winter Cup” a consemnat un record de goluri. In 11 partide disputate au fost marcate 90 de goluri, scorul zilei fiind stabilit de Victoria Morandi, care a trecut cu 17-0 de Stiinta Delesti.

Antrenorul-jucator al lui Atletico Vaslui, Gabriel Craciun, a marcat opt goluri intr-un singur meci la turneul de fotbal “Winter Cup”, devenind liderul golgheterilor. Craciun este urmat de Ciprian Petrut, cu cinci reusite.

Principala favorita la castigarea fazei judetene a avut emotii in fata AS Solidar, avand nevoie de lovituri de departajare, pentru a fece diferenta, dupa ce la finalul minutelor regulamentare cele doua echipe se aflau la egalitate, scor 1-1. Solidar s-a multumit doar cu victoria in fata Racovei Puscasi, scor 5-2.

Tot la Open, Arcadia a avut nevoie de lovituri de departajare, pentru a se impune in fata Alpinistilor, la finalul timpului regulamentar tabela aratand scorul de 4-4.

Un alt meci cu multe goluri a fost Simba-FC Ghergheleu, scor 10-2, iar Pajura Husi a trecut de Unirea Negresti, scor 5-3, pentru ca Inter Traian sa castige in fata lui Hercule cu scorul de 5-2.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img