sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Rednic tuna si fulgera dupa rusinea cu AFK Csikszereda: Jucatorii si-au batut joc de toata lumea si vor plati

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul Mircea Rednic şi-a criticat jucătorii după eliminarea echipei Dinamo în optimile Cupei României de către divizionara a treia, AFK Csikszereda.

"Până nu mori, tot înveţi. E ruşinos ce s-a întâmplat azi. Când iei fotbalul la mişto plăteşti. Îmi cer scuze faţă de suporterii care au venit şi care au fost alături de noi. Nu poţi să-ţi baţi joc de echipă, să ţi se dea o altă şansă şi să nu dai gol din două penalty-uri. În primul rând trebuie să-i felicit pe adversari. Cu jucători tineri şi necunoscuţi, dar cu ambiţie şi cu dorinţă de a câştiga ne-au dat o lecţie. Mi-e ruşine de felul în care s-au comportat jucătorii. Ei încă nu au înţeles mesajul primit din partea mea şi a conducerii. Şi-au bătut joc de toată lumea şi vor plăti. Ştim ce trebuie să facem, pentru că altfel nu va fi bine pentru Dinamo", a declarat Rednic, informează digisport.ro.

Singurul lăudat a fost portarul Vlad Muţiu, care a apărat patru lovituri de la 11 metri. "Îl felicit pe Muţiu, a fost un test pentru el, trebuia să-l văd. Cred că trebuia să-l pun pe el să bată, pentru că sunt sigur că era mult mai serios şi dădea şi gol", a spus Rednic.

Formaţia Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

AFK Csikszereda a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Majzik (48) şi Magyari (52), însă Dinamo a egalat prin reuşitele lui Nistor din minutele 54 şi 60.

În minutul 106, Dinamo a preluat avantajul prin Neicuţescu, însă gazdele au egalat în minutul 115 prin Berde.

La loviturile de departajare, AFK Csikszereda s-a impus cu scorul de 6-5. La ultima lovitură, dinamovistul Delorge a ratat, după câteva secunde arbitrul a decis repetarea loviturii, iar jucătorul a ratat din nou

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img