vineri, 29 martie, 2024

Reduceri de Black Friday – Stilouri de aur și un pix de 10.000 de euro redus cu 25%

Distribuie:

Publicat:

Campania de Black Friday din luna noiembrie va include şi stilouri de aur şi pixuri garantate pe viaţă, iar pasionaţii pot achiziţiona un pix de peste 10.000 de euro la un preţ redus cu 25%, potrivit datelor publicate miercuri de retailerul PenHouse.ro. Brandul Parker este cel mai apreciat de români, potrivit retailerului informează news.ro.

Retailerul a anunţat că organizează campania de Black Friday în intervalul 16 – 18 noiembrie, iar peste 15.000 de instrumente de scris se vor afla la promoţie. Totodată, oferta de Black Friday 2018 include stilouri de aur sau placate cu aur şi pixuri garantate pe viaţă.

În campania de reduceri de până la 95% intră şi instrumente de scris al unor branduri precum Parker, Sheaffer şi Cross, potrivit retailerului. În unele cazuri, există şi produse reduse cu peste 12.000 de lei, precum stiloul din aur Parker Duofold Esparto Solid Gold Limited Edition ce poate fi achiziţionat în Black Friday cu 25% reducere, la preţul de 37.252 lei.

”Românii care vor să experimenteze cum e să scrie cu stilouri placate cu aur, precum cele utilizate de membrii Casei Regale Britanice, pot achiziţiona stilourile Parker Premier Deluxe Gold Plated, cu doar 641 de lei, mai ieftine cu 65%, faţă de preţul întreg”, se arată în comunicat.

De asemenea, stilourile Premier Titanium Edition, de la Parker, pot fi achiziţionate cu 821 de lei, preţul fiind redus cu 50%, iar stilourile Parker Premier Soft Brown pot fi cumpărate cu 50% reducere, la preţul de 762 lei.

”În prezent, Parker este brandul premium cel mai bine poziţionat şi cu cea mai bună percepţie în rândul românilor. Parker Pen Company, producătorul brandului, este furnizorul oficial de instrumente de scris al Coroanei Britanice”, se arată în comunicat.

De reduceri de până la 95% beneficiază şi unele dintre produsele Sheaffer, cum este cazul pixurilor Legacy Heritage (Chase Palladium), care pot fi cumpărate de Black Friday la preţul de doar 80 de lei, faţă de 1.459 lei, cât costă la preţ întreg. Toate produsele Sheaffer sunt garantate pe viaţă – 99 de ani de la data cumpărării.

”Şi stilourile şi pixurile produse de Cross, furnizorul oficial de instrumente de scris al Casei Albe, pot fi achiziţionate la ofertă de Black Friday, reducerile ajungând aici până la 50%”, se arată în comunicat.

Brandurile Parker, Sheaffer şi Cross (furnizorul oficial de instrumente de scris al Casei Albe), care fac parte din aceeaşi categorie de instrumente de scris premium, sunt importate în România exclusiv de Consult Company, care deţine PenHouse.ro. În portofoliul companiei se regăsesc şi alte branduri precum: Rotring, Waterman, Sharpie, Scrikss, Tombow, Papermate şi Aristo, pentru care Consult Company este unic importator pe piaţa din România.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img