marți, 19 martie, 2024

Refuzata de Vaslui si Iasi : Scrisoarea de multumire catre medicii unei sectii din Spitalul Municipal Husi

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca in ultima vreme au fost scrise doar lucruri negative despre unitatea medicala huseana” Dimitrie Castroian” Husi, se pare ca astazi am fost pusi in postura de a publica o scrisoare de multumire fata de niste medici care nu au uitat de 

Jurământul lui Hippocrate  si la solicitarea unei doamne din municipiu, acestia au intervenit prompt . Deși pacienta fusese refuzata pentru interventie la Spitalele din Vaslui si Iasi, aceasta a gasit disponibilitate si intelegere  la unitatea din muncipiul Husi, prin domnii doctori ortopezi Dan Noveanu și Victor Palade .

“Mă numesc Ciochină Mirela Alice și pe această cale doresc să îmi exprim sentimentele de mulțumire și recunoștință adresate domnilor doctori ortopezi Noveanu Dan și Palade de la Spitalul municipal Huși pentru modul și profesionalismul cu care au dus la final cu succes operația de îndepărtare a unui corp liber intercondilian posterior genunchi stâng, fiind singurii medici ortopezi din orașul nostru. 

Menționez că am fost atât la Vaslui, cât si la Iași, unde am fost refuzată să mi se facă această operație. Sentimentele de recunostinta se datoreaza si faptului ca s-au dovedit a fi cu adevarat doctori, adica poarta cu cinste numele de Doctor, si-au pus intreaga existenta in slujba vietii oamenilor. Datorită onestității cu care își manifestă profesionalismul noninvaziv deosebit de atenți, extrem de precis și complet , acești doctori sunt adevărați îngeri pentru pacienți. 

Cu toată recunoștința îi mulțumesc lui Dumnezeu că există astăzi oameni ca dumneavoastră, domnilor doctori, și va mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și sute de români.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img