vineri, 26 aprilie, 2024

Regal muzical pentru mama, la Primaria Husi

Distribuie:

Publicat:

 

Ansamblul folcloric "Trandafir de la Moldova" din cadrul Casei de Cultura "Alexandru Giugaru" din Husi, in colaborare cu Primaria Municipiului Husi si Consiliul Local, ii invita pe toti husenii, maine, 8 martie 2019, sa sarbatoreasca impreuna Ziua Femeii, la Sala Mare a Primariei Husi, incepand cu ora 17.30.

 

Spectacolul "Cantec pentru mama" isi propune sa aduca in fata spectatorilor tinere talente, viitori folcloristi, copii care vor transpune prin muzica multumirea fata de mama, bineinteles acompaniati de seniorii ansamblului husean.

 

Raluca Lila, Gabriela Hobjila, Sara Alexa, Diana Ursache, Cosmin Baciu, Miruna Andronache, Raluca Andronache, Nicoleta Severin, Pivniceru Gabriela si Elena Hagiu sunt elevii Grupului vocal Strugurelul, cei care vor urca pe scena pentru a-i incanta pe spectatori.

Asadar, toti husenii iubitori de folclor, dar si cei care vor inca o data sa ii aplaude la scena deschisa pe artistii locali, sunt asteptati la Sala Mare a Primariei Husi, acolo unde intrarea va fi libera pentru toata lumea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img