marți, 19 martie, 2024

Reghecampf, despre situatia lui Mirel Radoi la Steaua

Distribuie:

Publicat:

Fostul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf, a vorbit despre situatia dificila in care se regaseste Mirel Radoi la Steaua. Antrenorul campioanei a fost suspendat de UEFA, pentru ca nu detine licenta PRO de tehnician. In plus, Radoi a intrat si in “vizorul” lui Gigi Becali, dupa rezultate slabe din ultima vreme.

“Nu stiu cum se vor rezolva problemele de la Steaua. E foarte important ca antrenorul sa fie pe banca, sa fie langa jucatori. Probabil o sa poata transmite aceleasi lucruri din tribuna, prin telefon sau altfel.

S-a vazut ca la Steaua este unitate cand la golul cu Tg. Mures s-au dus la el si l-au imbratisat. Mai greu cred ca o sa fie pentru Mirel din punct de vedere emotional, ca nu e usor sa stai in tribuna. Ai emotii, esti in atmosfera meciului, iti doresti foarte mult sa fii langa echipa.

Fiecare antrenor care participa intr-o asemenea competitie trebuie sa aiba aceasta licenta PRO. In competitiile importante, in grupele Ligii Campionilor sau Europa League, de obicei, doar doi oameni dau indicatii de pe banca, antrenorul sau managerul, la schimbari sau in unele momente mai importante. In rest, nu prea se ridica, nu isi permit un doctor sau un maseur sau o persoana care nu e abilitata sa dea indicatii”, a spus Reghe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img