marți, 19 martie, 2024

Reghecampf, in tinuta socanta, la Abu Dhabi. Uite cum s-a imbracat

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a urcat pe contul sau de Instagram o fotografie cu ea si sotul ei tinandu-se de mana pe holul unui restaurant celebru din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Cei doi sunt imbracati de fite, in tinute create de designeri celebri. Imaginea a devenit virala. Motivul: costumul lui Laurentiu Reghecampf. Hainele lui Reghe a impartit internetul in doua. Unii considera ca sunt frumoase, altii, dimpotriva, cred ca arata ca niste pijamale.

De fapt Reghecampf poarta un costum un Dolce &Gabbana, la fel ca si sotia sa. Anamaria este imbracata cu pantaloni albi si camasa tot alba cu aplicatii de la acelasi brand. Geanta este Channel, iar in picioare poarta o pereche de pantofi albi cu tinte de la Christian Louboutin. Reghe are in picioare loafersi Dolce &Gabbana.

La vederea fotografiei, admiratorii sexi-impresarei au laudat tinuta ei, insa nu au fost de acord cu imracamintea purtata de Reghecampf.

”Sotul pare ca a iesit din casa in pijamale. Tu arati excelent mereu. Complimente, sunteti amandoi frumosi”, a comentat un internaut pe contul de Instagram.

„Frumoasa pijama, Reghe”, a comentat un alt admirator.

Un alt fan a postat: "Nu tot ce e scump e de bun gust. Un clovn!", "Cum sa ii transmiti subtil sotului sa se duca la nani ca tu sa poti merge in club”

Au fost insa si oameni care au apreciat aparitia spectaculoasa

”Superbi amandoi..Doamna ajuta! Sa fiti fericiti!” a scris un alt admirator, iar un alt utilizator al internetului i-a admonestat pe cei care au adus critici si a scris ca ”multa lume nu stie ce e moda. Daca ati crescut numai in satul vostru e greu sa vezi cu alti ochi”.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza unul dintre cele mai longevive si sudate cupluri din showbizul romanesc. Sunt casatoriti de peste 13 ani, iar in prezent Ana-Maria face ”naveta”  intre Bucuresti si Dubai, acolo unde Laurentiu Reghecampf este antrenor echipa Al Wasl, unde mai are contract pana in iunie 2019.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img