marți, 19 martie, 2024

Regretul lui David Cameron

Distribuie:

Publicat:

David Cameron a admis, intr-un interviu acordat The Times, ca unii dintre britanici "nu-l vor ierta niciodata" pentru ca a initiat referendumul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, potrivit CNN, conform news.ro.

"Sunt oameni care nu ma vor ierta niciodata pentru faptul ca l-am organizat (referendumul) sau pentru ca am esuat in a livra rezultatul pe care l-am urmarit, anume ramanerea intr-o Uniune Europeana reformata. Regret profund rezultatul si admit ca abordarea mea a esuat. Deciziile pe care le-am luat au contribuit la acest esec. Am esuat", a declarat el intr-un interviu pentru The Times.

"In fiecare zi ma gandesc la asta, la referendum si la faptul ca am pierdut, la consecintele si la lucrurile care ar fi putut fi facute altfel, si ma ingrijoreaza ceea ce va urma", a mai spus el. Fostul premier britanic a lansat un atac extraordinar asupra succesorului sau, Boris Johnson, care se afla in acelasi Partid Conservator.  Cameron nu este de acord cu tacticile recente ale premierului Boris Johnson si crede ca un al doilea vot privind Brexitul poate fi inca posibil. Boris Johnson "nu a crezut in Brexit" si a sustinut campania de iesire doar pentru a-i fi de "ajutor in cariera politica”, este de parere fostul premier. In prezent, Cameron isi promoveaza cartea de memorii "For The Record", care va fi lansata saptamana viitoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img