sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Relatia Ralucai cu Ricardo de la Puterea dragostei, la un pas de final?: „Nu vreau sa il mai chinui…”

Distribuie:

Publicat:

Relatia lui Ricardo si a Ralucai pare a fi pe muchie de cutit. Cei doi concurenti au avut parte in editia de astazi de cateva momente tensionate.

Dupa ce Raluca s-a ascuns dupa un scaun iar acesta nu a cautat-o, concurenta a decis sa nu se duca la masa cu Ricardo. Acest gest l-a deranjat foarte tare pe Ricardo, care a rabufnit astazi:

„Toate fetele au venit la masa, ea s-a gasit cu mot sa stea pe canapea. Apoi vine asta, imi zice sa stau cu asta. Apoi pleaca. Eu i-am facut din astea? Tot ea se supara. Cateodata am impresia, nu stiu…. Eu ii inteleg, dar cateodata se comporta cu mine de parca eu as vrea sa ii fac eu… E, o plac eu pe Thalida. Ea nu trebuie sa imi ceara atentie. Eu nu i-am zis niciodata: uite-o pe aia. Oricum toata atentia mea e asupra ei. Ce nu i-am dat atentie ei azi? Vi se pare normal.”, a spus Ricardo azi, iar Raffa i-a dat un sfat.

„Ea s-a suparat ca nu ai scos-o de sub scaun. Si apoi voia sa te rogi de ea. Stiu de ce s-a suparat”, i-a spus Raffa lui Ricardo.

Cum a reactionat Ricardo cand a primit biletelul de la Raluca

In cealalta casa, Raluca isi spunea oful in fata lui Mary.

„Ma simt extenuata, nu mai stiu ce sa fac. Ma chinui de o saptamana sa ii fac o surpriza. Nu ma pot concentra. Nu ma simt bine fizic, psihic, el stie asta. Si nu vreau sa il mai chinui pe el si de aia vreau sa il las sa nu mai fie suparat si sa nu mai fie nefericit”.

Aceasta a decis sa ii trimita un biletel, insa acest gest nu a fost bine primit de catre Ricardo.

„Iar gainarii cu biletele? Nu imi plac mie astea”, a spus Ricardo.

„Eu sunt intr-o depresie de mai mult timp si nu este din cauza ca ma cert cu Ricardo”, a mai spus Raluca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img