joi, 28 martie, 2024

Relu Fenechiu a fost ELIBERAT conditionat desi NU a platit prejudiciul

Distribuie:

Publicat:

 Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu este la un pas de libertate. Judecatorii Tribunalului Vaslui anunta astazi daca il elibereaza conditionat pe fostul demnitar, informeaza Realitatea Tv.

Asta dupa ce, in prima instanta, el a avut castig de cauza la Judecatoria Vaslui. Procurorii au contestat, insa, sentinta, iar acum va fi dat verdictul definitiv. Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul Transformatorul, pentru ca a vandut intrerupatoare si transformatoare uzate la pret de produse noi catre Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova.

Procurorii sustin ca fostul ministru nu a achitat nimic din prejudiciul de peste 5 milioane de lei, din acest dosar. Pedeapsa a fost contopita cu cea primita intr-un alt proces, trei ani si zece luni, astfel ca a rezultat o sentinta de cinci ani si sase luni pentru Relu Fenechiu.

El este incarcerat de la inceputul anului 2014.

Condamnat in doua dosare penale, Relu Fenechiu va fi pus in libertate, desi nu a platit prejudiciul. Magistratii de la Judecatoria Vaslui au dat luni decizia definita in acest caz. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img