vineri, 29 martie, 2024

Remediile bunicii pentru ridurile din jurul gurii

Distribuie:

Publicat:

Remedii pentru ridurile din jurul gurii. Conturul buzelor este zona feței pe care apar primele linii de expresie. Prin urmare, este important să aveți grijă de conturul buzelor cu remedii ale bunicii sau gimnastică facială pentru a le netezi intr-o manieră naturala.

Ridurile din jurul buzelor se formează în principal datorită mișcării continue a buzelor: mâncare, vorbire, sărutare, mestecare etc., ceea ce duce la relaxarea țesutului pielii.

Acest semn al îmbătrânirii pe piele scade volumul buzelor și le face și mai puțin întinse.

Pentru a evita formarea ridurilor din jurul buzelor, este posibil să folosiți remedii simple, eficiente, soluții de casă și naturale, pentru a evita procedurile mai invazive.

Printre remedii, puteți utiliza pulpă de banane, care ajută la hrănirea pielii. Luați una foarte coapta și zdrobiti-o într-un bol, adăugați o linguriță de suc de lămâie și amestecați bine. Aplicați pe conturul buzelor, lăsați-l timp de 15 minute și clătiți.

Remedii pentru ridurile din jurul gurii

Mierea poate fi, de asemenea, un remediu excelent pentru ridurile din jurul buzelor. Întindeți-o pe zona afectată și lăsați-o timp de 10 minute. Acest lucru va face pielea mai tonifiată.

Un alt ingredient natural pe care îl puteți folosi este iaurtul. Întindeți-l direct în jurul buzelor cu câteva picături de suc de lămâie. Masează 10 minute și lasă sa actioneze încă 10 minute. Acidul lactic va ajuta la consolidarea pielii.

Printre uleiurile utile pentru acest gen de probleme se numără: uleiul de măsline, uleiul de ricin și arganul sau uleiul de cocos. Ele hrănesc profund și relaxează pielea. Aplicați-l pe zona afectată, masând până când este complet absorbit.

Puteți face apoi o cremă contur buze: topiți 12 linguri de ceară de albine la baimare. Apoi adăugați 1 pahar de ulei de migdale și 2 linguri de ulei esențial de trandafir. Se amestecă și se adaugă 1 lingură și 1/2 de apă de trandafir. Turnați totul într-un borcan de sticlă cu un sigiliu etanș. Puteți aplica această cremă pe buze masând și fără sa clătiti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img