joi, 28 martie, 2024

Remediu scris in BIBLIE ! Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Ceaiul din frunze de maslin poate vindeca pneumonia, gonoreea, tuberculoza, meningita, hepatita B, herpesul si multe alte afectiuni.

In Biblie, maslinul este mentionat de mii de ori. Chiar daca in zilele noastre maslinele sunt mai populare decat frunzele de maslin, acestea din urma au proprietati curative.

Frunzele de maslin imbunatatesc sanatatea tratand multe boli care au ca factor principal bacteriile: gripa, meningita, hepatita B, pneumonia, gonoreea si herpesul.

De asemenea reprezinta un bun cicatrizant in urma operatiilor dar trateaza si infectiile urinare. Frunzele de maslin previn infectiile fungice.

Ceaiul din frunze de maslin ajuta la tratarea urmatoarelor boli: pneumonia, gonoreea, tuberculoza, gripa, arteroscleroza, botulismul, malaria, ulcerul stomacal, infectii ale tractului urinar si encefalita.

Consumul de frunze de maslin ajuta la refacerea intregului sistem imunitar incarcand in acelasi timp, cu energie, organismul supus unor traume precum chimioterapia. Frunzele de maslin au proprietati atat de curative deoarece contin substante active antivirale, antifungice cu ajutorul carora pot trata complet un numar mare de boli.

Reteta:

Aveti nevoie de 15-20 frunze uscate de maslin (pentru o ceasca de ceai). Puneti frunzele in apa fiarta si lasati-le la foc pentru inca 2-3 minute. Mentineti la infuzat pentru inca 10 minute si scoteti-le.

Puteti consuma ceaiul rece sau cald; puteti adauga miere sau lamaie, dupa gust. Acest ceai trebuie consumat zilnic pentru tratarea diferitelor boli.

Se recomanda consumul preventiv al acestui ceai. Cel mai bine este sa culegeti frunzele primavara. Pastrati-le intr-un recipient inchis si protejati-le de razele soarelui, scrie site-ul pentrusuflet.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img