joi, 18 aprilie, 2024

Remediul care se consuma de trei ori pe zi si te scapa pentru totdeauna de arterele infundate

Distribuie:

Publicat:

Sanatatea inimii este foarte importanta, mai ales ca zilnic avem de a face cu activitati stresante, cu sedentarism si cu alte obiceiuri nesanatoase. Iata remediul pentru inima care te ajuta sa ai din nou o viata activa si sanatoasa. Inima are functia de a pompa sange catre toate tesuturile si organele, iar atunci cand nu mai functioneaza asa cum trebuie, apar o multime de probleme, unele chiar incompatibile cu viata.

Este foarte important ca inima sa functioneze la parametri normali, pentru a transmite oxigenul necesar, pentru a evita astfel infarctul si alte probleme grave. Un prim pas pentru a avea o inima mai sanatoasa este schimbarea obiceiurilor alimentare. Renuntarea la alimentele foarte bogate in grasimi ajuta la imbunatatirea functiilor inimii.

Si o alimentatie echilibrata, formata din fructe, legume si carne slaba este de mare ajutor, caci ajuta la scaderea acumularilor depunerilor de grasime. Nu in ultimul rand, o viata mai activa ar putea fi solutia pentru a avea inima mai sanatoasa. Se poate incepe cu plimbari mai lungi, apoi cu exercitii de intensitate mica, pana la intensitate mare. In scurt timp, veti observa o imbunatatire a starii de sanatate. In plus, puteti incerca si un remediu care ajuta la protejarea vaselor de sange. Se numeste „Super 4” de catre cei care l-au consumat prima data si au observat o imbunatatirea a starii de sanatate.
 
Iata de ce ai nevoie: miere naturala – 2 linguri, ceai verde – 4 lingurite, ghimbir ras – 2 lingurite, stafide – o ceasca, apa plata – 1 litru.

Se clatesc bine stafidele, apoi se pun intr-un vas si se toarna apa peste ele. Se lasa la foc mic pentru aproximativ un sfert de ora. Se iau stafidele, se pun intr-un castron si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se adauga apoi ghimbirul ras, mierea si ceaiul verde. Se acopera cu un prosop. Cel mai bine este sa se lase peste noapte amestecul, iar de dimineata este gata pentru a fi consumat. Se recomanda consumul a 200 de ml din amestecul obtinut, timp de trei ori pe zi, inainte de masa. Inca din prima zi, vei observa o doza de energie in plus, iar metabolismul tau va fi activat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img