vineri, 19 aprilie, 2024

Remediul care te scapa de tusea fumatorului

Distribuie:

Publicat:

Tusea fumatorului este o tuse seaca extrem de sacaitoare atat pentru cel bolnav, cat si pentru apropiatii sai. Vrei sa scapi de ea, dar nu stii cum? Iata o reteta naturista cu bere. Berea poate fi un adevarat medicament atunci cand este consumata cu moderatie, mai ales datorita continutului sau bogat de vitamine, minerale si antioxidanti.

Daca te confrunti cu tusea fumatorului sau ai fost racit si totusi ai ramas cu o tuse seaca care nu iti da pace mai ales noaptea, afla cum se prepara siropul de bere si cat de benefic poate fi pentru sanatatea ta.

Tusea, o afectiune mai complexa decat credeai. Iata de cate feluri este, cum se manifesta si cum o tratam

Doar cu doua ingrediente, usor de procurat, iti poti prepara chiar la tine acasa un sirop extrem de eficient. Ai nevoie de 150 de grame de zahar si o jumatate de litru de bere, conform clicksanatate.ro. Incepe prin a topi zaharul intr-o tigaie, pana cand acesta capata o culoare brun deschis. Ia tigaia de pe foc, adauga berea si apoi pune din nou pe foc sa fiarba pentru maxim 20 de minute.

Dupa cele 20 de minute, stinge focul si pune siropul astfel obtinut intr-un recipient de sticla. Lasa vasul descoperit pana se raceste. Din acest preparat pot lua si copii. Acestora li se va da doar o lingurita din acest sirop pe parcursul unei zile, iar adultii pot consuma o lingura mare. In maxim 24 de ore tusea va fi doar o amintire pentru tine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img