vineri, 29 martie, 2024

Reporterii BZI v-au prezentat intr-o editie anterioara o ciudatenie din traficul iesean care a trimis un motociclist in stare grava la spital • Un accident cumplit s-a petrecut in urma cu aproape doua saptamani din cauza lipsei unui indicator • Anomalia

Distribuie:

Publicat:

 La Statiunea Balneara Nicolina vin si pacienti de 100 de ani • Medicii sustin ca este vorba despre clienti fideli care se bucura de beneficiile miraculoase ale apei sulfuroase • O femeie care si-a distrus sanatatea din cauza faptului ca a mers zilnic sapte kilometri pe jos, indiferent de anotimp, a primit un diagnostic care avea sa o tina la pat o viata intreaga • Tratamentele de la Baile Nicolina au salvat-o!

Statiunea Balneara Nicolina este iubita de la tineri pana la batrani. Cel mai in varsta pacient care a apelat la serviciile oferite de statiune a fost un barbat in varsta de 100 de ani.

Medicii statiunii spun ca se bucura de un real succes, datorita tratamentelor miraculoase cu apa sulfuroasa. La Baile Nicolina se trateaza anual mii de pacienti cu o gama foarte larga de afectiuni, in special cele ale aparatului locomotor, reumatisme si absolut tot ceea ce tine de afectiunile osoase, dermatologice, dar si ginecologice.

Cadrul natural al zonei, cunoscut si descoperit in urma cu zeci de ani, ofera o importanta varietate de factori balneari. Romani din toata tara, romani plecati in strainatate sau chiar straini calca anual, o data sau chiar de mai multe ori, pragul statiunii balneare, statiune "miracol", asa cum multi o numesc.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img