vineri, 19 aprilie, 2024

Reteta batraneasca pentru curatarea rinichilor – elimina nisipul, dizolva pietrele si vindeca cistita

Distribuie:

Publicat:

Multi oameni sufera dn cauza pietrelor la rinichi, o boala neplacuta si dureroasa, care provoaca numeroase probleme. Dar cu toate acestea, situatia poate fi ameliorata multumita unei metode traditionale, in numai 10 zile.

Reteta este pe baza de cereale si se considera a fi facatoare de minuni pentru tratarea pietrelor la rinichi, dar si pentru prevenirea pietrelor tractului urinar si infectiilor cailor urinare.

Curata eficient rinichii, elimina nisipul si mucoasa urinara, dizolva pietrele din rinichi si vezica urinara, trateaza cistita.

Meiul are multe proprietati de medicinale si o valoare nutritiva ridicata, iar daca ai probleme cu rinichii, vezica urinara sau cistita, oferim cea mai eficienta reteta populara care te va vindeca complet si fara efecte secundare.

Metoda corecta de pregatire a remediului si aplicarea acestuia:

Seara clatiti 1 cana (200 gr) de mei in apa calda. Meiul se va pune apoi intr-un borcan mare (de 3 litri) care trebuie umplut in proportie de 2/3 cu apa fierbinte. Dupa asta acoperiti-l, agitati-l bine, infasurati-l in ceva cald si lasati-l peste noapte.

Dimineata agita continutul borcanului. Lihidul alb opac pe care il vei observa plutind va deveni medicamentul tau.

Pune lichidul alb in alt recipient, din care vei bea in cursul zilei, cand si ce cantitate doresti.

Ar fi bine sa nu arunci crupele de mei ramase. Foloseste-le pentru a prepara un mic dejun sanatos – 1 cana de crupe, 3 pahare de apa, condimente, toate fierte timp de 15 min.

Seara pregatiti o noua portie pentru a doua zi. Se recomanda a urma acelasi program de tratament timp de 10-15 zile. Dupa aceste doua saptamani, pietrele ar trebui sa se macine si sa iasa prin tractul urinar.

Includerea meiului in dieta, ajuta la sanatatea rinichilor si a vezicii urinare.

Prevenirea formarii pietrelor va oferi corpului tau posibilitatea de a evita o posibila boala si de a se curatat in mod natural.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img