News Flash:

Reteta de salata Caesar cu sos-FOTO

23 August 2014
682 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g piept pui gatit taiat fasii
125 ml sos Caesar
1 lingurita parmezan ras
2 oua fierte
1/4 legatura patrunjel tocat
1 salata verde mare cu frunzele rupte in bucati
4 felii prosciutto curatate de grasime
ulei de masline
3 felii paine

Pentru sos:

150 g parmezan ras
3 linguri mustar Dijon
2 linguri otet de vin alb
250 g maioneza
2 fileuri ansoa
50 ml ulei de masline
1 catel usturoi zdrobit
un praf de sare

Mod de preparare:

Prajeste feliile de paine taiate in bucati si stropite cu ulei de masline in cuptorul incins la 200C. Pe aceeasi tava aseaza si feliile de prosciutto. Lasa-le la cuptor timp de 7-8 minute. Apoi scoate-le sa se raceasca.

Sos Caesar:
Pune parmezanul si otetul intr-un robot de bucatarie si mixeaza pana cand obtii o pasta omogena. Adauga maioneza, mustarul, fileurile de ansoa, sarea, usturoiul si uleiul si mixeaza pana cand omogenizezi.

Rupe prosciutto in bucati. Amesteca-le cu fasiile de carne de pui, ouale taiate in 8 felii, parmezanul, bucatelele de paine si frunzele de salata.

Toarna sosul peste ele si serveste imediat.

sursa: foodstory

piept pui os caesar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1022 (s) | 28 queries | Mysql time :0.021145 (s)