News Flash:

Reteta Zilei:Cartofi cu ceapa caramelizata

22 Ianuarie 2015
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7550 RON (+0.0013)
USD: 4.2719 RON (-0.0363)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
cca 800 gr ceapa feliata fin
6 cartofi galbeni medii
cca 75 ml supa de pui, vita sau legume
cca 170 gr branza Gruyere
100 gr parmezan
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper alb
1 lingurita unt
1 lingurita rozmarin proaspat tocat

Mod de preparare:

Soteaza ceapa in uleiul de masline cam 15-20 de minute, la foc mic spre mediu. Incinge cuptorul la 205 grade Celsius. Feliaza cartofii, stropeste-i cu o lingura de ulei, presara branza Gruyere, jumatate din cantitatea de parmezan, piper si sare.
Greseaza cu unt o tava, pune ceapa caramelizata intr-un singur strat, aranjeaza feliile de cartofi, toarna supa peste roduse, presara restul de branza, acopera cu folie si baga in cuptor pentru 50 de minute. Indeparteaza apoi folia de aluminiu si baga inapoi, de data aceasta numai pentru 5 minute. Inainte de servire presara rozmarinul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 35 queries | Mysql time :0.057552 (s)