News Flash:

Reteta zilei:Chiftelute de cartofi cu sunca

17 August 2015
724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr piure de cartofi (rece)
350 gr faina alba
230 gr parmezan dat pe razatoare
1 lingura arpagic tocat marunt
2 oua batute
200 gr sunca maruntite
1 catel de usturoi
sare
piper
ulei vegetal (pentru prajit)

Mod de preparare:

1. Amesteca piureul cu faina, branza si ouale. Omogenizeaza (pune faina cate putin). Daca "aluatul" e prea gros sau prea uscat, adauga lapte.
2. Amesteca sunca, usturoiul, sarea si piperul cu "aluatul" format anterior.
3. Incinge uleiul.
4. Ia cate o lingura din compozitie, modeleaz-o intre palme, apoi pune-o la prajit.
Scoate-le pe toate pe niste prosoap absorbante de bucatarie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 36 queries | Mysql time :0.026953 (s)