News Flash:

Reteta zilei:HOROSCOP 12 Iunie

12 Iunie 2015
594 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 gr carne tocata
150 gr orez
piper
sare
3 linguri pasta de tomate + 2 linguri
2-3 linguri maioneza
alte condimente (optional)

Mod de preparare:

Clateste orezul si pune-l la fiert pentru aproximativ 20 de minute. Intre timp spala ardeii grasi si decupeaza capacelele. Scoate si semintele din ei. Scurge orezul de apa si amesteca-l cu carnea tocata si restul ingredientelor. Umple ardeii cu aceasta compozitie. Pune-i intr-o oala, in picioare, acopera-i cu capacelele decupate, apoi toarna apa (nu trebuie sa-i acopere, dar sa treaca de jumatatea lor).
Intre timp amesteca cele doua linguri de pasta de tomate cu maioneza, apoi cu putina apa din oala cu ardei. Toarna mixul peste ardei. Gateste mancarea la foc potrivit, in jur de 30-35 de minute, acoperita cu capac.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 36 queries | Mysql time :0.026855 (s)