News Flash:

Reteta Zilei:Piept de pui cu ciuperci la cuptor

4 Iunie 2015
634 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr spaghete
4 buc. piept de pui
1 ceapa mare
4-5 felii de bacon
1 conserva supa-crema de ciuperci
cca 200 gr ciuperci
50 ml vin alb sec
1 mar
ulei sau unt
piper
sare
cca 85 gr branza cheddar

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Toaca marunt ceapa. Curata si feliaza ciupercile. Curata si taie marunt marul. Potriveste carnea de piper si sare. Gateste cateva minute baconul, apoi scoate-l pe niste prosoape absorbante de bcuatarie. Greseaza carnea cu unt sau ulei pe ambele parti, apoi pune-o intr-o tava de copt. Caleste usor ceapa (1-3 minute). Adauga apoi ciupercile. Dupa 1 minut pune marunt. Dupa 3-4 minute pune sare si piper si baconul. Toarna si vinul sec. Adauga supa-crema. Omogenizeaza, iar dupa 3-4 minute pune si branza si spaghetele. Toarna totul peste carne, apoi baga in cuptorul incins la 175 grade Celsius, pentru 25-30 de minute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1029 (s) | 25 queries | Mysql time :0.023095 (s)