News Flash:

Reteta Zilei:Placinta cu carne

3 Iulie 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura unt + 1 lingura unt topit
1 lingura ulei de masline
80 gr morcov feliat
100 gr cartofi dulci, taiati cubulete
cca 50 gr pastarnac
1/2 ceapa rosie, tocata marunt
70 ml lapte
cca 100 ml supa de pui
1 lingurita frunze de cimbru, proaspat tocate
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru
cca 700 gr carne de curcan, fiarta si maruntita
1 foaie de aluat

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Pulverizeaza spray de gatit intr-o tava de copt. Incinge o lingura de unt si caleste usor in ea morcovul, cartofii, ceapa si pastarnacul. Dupa vreo 10 minute, timp in care amesteci in tigaie din cand in cand, ia mixuld e pe foc.
Amesteca laptele cu supa, piperul, sarea si cimbul. Adauga legumele gatite anterior si carnea. Dupa ce omogenizezi pune totul in tava. Acopera cu fasii de aluat, ca-n imagine, unge cu cealalta lingura de unt si baga in cuptor pentru 15-20 de minute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1046 (s) | 35 queries | Mysql time :0.030737 (s)