News Flash:

Reteta zilei:Placinta cu dovlecei si branza

11 August 2015
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
1 blat de placinta
3 catei de usturoi maruntiti
2 dovlecei zucchini, feliati fin
4 oua mari
200 ge branza ricotta
100 ml lapte
1/2 lingurita sare
1/4 lingurite usturoi pudra
1/2 lingurita oregano
putin piper
200 gr branza mozzarella
2 linguri nuci maruntite

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Unge cu putin unt o tava, apoi pune blatul in ea.
3. Soteaza ceapa vreo 5 minute in uleiul incins, apoi pune usturoiul. Dupa 1 minute adauga feliile de zucchini. Amesteca din cand in cand. Ingredientele trebuie luate de pe foc in maxim 8 minute.
4.Separat mizeaza ouale. Adauga branza ricotta si laptele. Cand compozitia devine pufoasa, incorporeaza sarea, usturoiul pudra, piperul, jumatate din cantitatea de mozzarella si piperul.
5. Pune mixul cu dovlecei peste blat, toarna compozitia cu oua, aranjeaza feliile de zucchini, presara nuca si restul de branza mozzarella si baga in cuptor pentru 30-40 de minute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 25 queries | Mysql time :0.025409 (s)