News Flash:

Reteta Zilei:Placinta mexicana cu carne de vita

18 August 2015
874 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carne tocata de vita
2 linguri unt
1 ceapa medie, tocata
2 linguri usturoi tocat marunt
mix de condimente
cca 160 ml supa de vita
cateva grame de ceapa verde tocata
cca 700 gr branza Pepper Jack data pe razatoare
5 foi de tortilla
1 conserva de fasole
1 borcanel cu sos enchilada
putina smantana
1 buc. ardei iute tocat foarte marunt

Pentru decor:
smantana
ceapa verde tocata marunt
rosii maruntite

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Gateste carnea cu mixul de condimente si cu supa intr-o tigaie, la foc mediu. Dupa aceea scurge-o si pune-o intr-o farfurie. Indeparteaza lichidul din tigaie, dupa care topeste untul in ea ca sa gatesti ceapa verde, ceapa si usturoiul. Adauga ardeiul iute, smantana si carnea. Amesteca in mod constant. Dupa cateva minute, pune totul intr-un bol.
Sterge foarte bine tigaia cu niste prosoape de bucatarie. Pulverizeaza in ea spray de gatit si las-o deoparte.
Amesteca sosul enchilada cu fasolea.

Pune in tigaie o foaie de tortilla, jumatate din compozitia cu carne, a doua foaie de tortila, o jumatate din cantitatea de fasole. Repeta procedeul inca o data (trebuie sa termini cu o foaie de tortilla). Acopera cu branza si baga in cuptor pentru 30 de minute sau pana cand s-a rumenit branza.
Inainte dde servire, presara pe placinta ceapa si rosiile si pune si o lingura de Reteta(dupa preferinte).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0900 (s) | 25 queries | Mysql time :0.018509 (s)