News Flash:

Reteta zilei:Pui in sos de usturoi

16 Iunie 2015
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 600 gr copanele, cu tot cu piele
2 linguri ulei de masline
15-20 catei de usturoi
100 ml supa de pui
75 ml vin alb
50 gr iaurt
3 crengute de cimbru
sare
piper negru
un varf de cutit de paprika

Mod de preparare:

Presara piper si sare pe carne. Incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie. Rumeneste in ea carnea, apoi scoate-o pe o farfurie. Arunca uleiul si pune in tigaie cealalta lingura de ulei. Soteaza usturoiul in ea, apoi pune carnea, supa, vinul si iaurtul. Lasa sa fiarba la foc mic. Adauga si cimbrul, piperul, paprika si sarea. Lasa sa fiarba pana scade sosul cat de cat, apoi ia de pe foc si serveste.
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0866 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022070 (s)

loading...