News Flash:

Reteta zilei:Rulada de carne tocata

26 August 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei vegetal
2 catei de usturoi maruntiti
cca 80 gr ceapa tocata marunt
100 gr ardei gras rosu, tocat marunt
1 morcov dat pe razatoare
2 oua batute
230 ml lapte
2 lingurite sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita usturoi pudra
1/2 lingurita ceapa pudra
450 gr carne de vita tocata
450 gr carne de porc tocata
200 gr firimituri de paine uscata
100 gr faina
40 gr ketchup

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Soteaza ceapa, usturoiul, morcovul si ardeiul gras.
3. Amesteca laptele cu ouale, sarea, piperul, usturoiul pudra si ceapa pudra.
4. Amesteca faina si firimiturile de paine cu carnea tocata.
5. Pune mixul cu lapte, ketchupul si legumele sotate peste carne. Omogeneaza.
6. Unge cu putin ulei o tava de cozonac, pune compozitia si baga in cuptor incins, pentru aproximativ 1 ora si 30 de minute (timpul depinde. Daca rulada s-a copt mai devreme, scoate-o mai repede).
Inainte de a o scoate din cuptor, cu vreo 20 de minute, unge-o cu restul de ketchup.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0938 (s) | 25 queries | Mysql time :0.016621 (s)