Ingrediente:
3 felii bacon taiat marunt
4 buc. piept de pui
piper
sare
1 lingura unt
1/2 ceapa mica, tocata fin
cca 80 gr smantana
cca 100 gr parmezan ras
cca 900 gr baby spanac
cca 230 gr ciuperci feliate
Mod de preparare:
Gateste cateva minute baconul, apoi transfera-l pe niste prosoape absorbante de bucatarie. In aceeasi tigaie rumeneste carnea pe ambele parti, potrivind-o de piper si sare (nu mai mult de 3-4 minute pe o parte). Muta carnea pe o farfurie si acoper-o cu folie de aluminiu, ca sa se pastreze cat mai calda.
Soteaza ciupercile si ceapa in unt incins, potriveste de piper si sare, iar dupa 3-4 minute adauga spanacul. Dupa 1 minut pune smantana. Amesteca. Lasa pe foc tot 1 minut, dupa care incorporeaza parmezanul. Toarna apoi mixul peste carne, presara baconul si serveste.
Dupa preferinte, puteti servi cu piure de cartofi sau paste.
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit
Comentarii (0)