News Flash:

Reteta zilei:Tocanita cu carnel de vitel

11 Iunie 2015
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne de vitel
1 vanata
1 dovlecel zucchini
1 ceapa
5 rosii cherry
1 buc. ardei gras
 putin piper
 4 linguri ulei
 1 lingura otet balsamic
 
Mod de preparare:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste usor in ulei, 2-3 minute. Se taie fasii dovlecelul, vanata si ardeiul gras. Se pun toate peste ceapa. Se adauga apoi rosiile cherry, se potrivesc de piper si sare si se lasa sa fiarba cateva minute, la foc mic, pentru a se inmuia. Carnea se taie in bucatele mici. Dupa ce se potriveste de piper si sare se stropeste cu putin otet balsamic si se pune la rumenit. Dupa cateva minute se adauga o cana de apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba pana se evapora lichidul.
Carnea se serveste cu legumele pregatite anterior.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 25 queries | Mysql time :0.019063 (s)