joi, 28 martie, 2024

Reteta zilei:Vinete la gratar

Distribuie:

Publicat:

Aceasta este o reteta de vinete la gratar.

Ingrediente:

4 vinete mijlocii
2 rosii
1 buc. ardei gras rosu
2 catei de usturoi
200 gr branza
1 lingura ulei de masline sau de floare-soarelui
coriandru proaspat
condimente dupa preferinta

Mod de preparare vinete la gratar:

1. Taie vinetele in doua pe lungime si sterge-le cu un prosop absorbant de bucatarie.
2. Scobeste miezul din ele si amesteca-l cu usturoiul zdrobit, ardeiul gras maruntit si cu rosiile tocate.
3. Da branza pe razatoare si amestec-o cu mixul pregatit anterior si cu uleiul. Incorporeaza si condimentele.
4. Umple vinetele cu aceasta compozitie, pune-le pe grillul incins la 180 de grade Celsius si presara coriandru pe ele. Sunt gata cam in 25-30 de minute.
Ca sa aiba aspect, pune feliile de vinete la gratar etajat intr-o farfurie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img