marți, 19 martie, 2024

Retrospectiva Saptamanii. Vezi aici cele mai importante evenimente din aceasta saptamana.

Distribuie:

Publicat:

1.DIN JUDETUL PROSPERITATII, VASLUI, BUZATU IL ANALIZEAZA PE TUDOSE

Unul dintre cei mai vocali lideri locali PSD, Dumitru Buzatu, cel care se afla la conducerea partidului de ceva ani buni a iesit la atac impotriva scrisorii publice  semnata de catre presedintele executiv a formatiunii din care face parte, Niculaie Badalau. Acesta critica actuala conducere a partidului pentru "suspendarea democratiei interne" si cere o "conducere colectiva" a PSD .

 

2.Autoritãtile vasluiene au marcat a 543-a aniversare a victoriei lui Stefan cel Mare in Bãtãlia de la Podul Inalt

Miercuri, 10 ianuarie, prefectul Eduard-Andrei POPICA si subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la evenimentul organizat de Consiliul Judetean Vaslui si Muzeul Judetean ”Stefan cel Mare” Vaslui la statuia ecvestra a lui Stefan cel Mare de la Bacaoani, cu prilejul marcarii a 543 de ani de la Batalia de la Podul Inalt

3.Accident rutier, urmat de incendiu, la Focsa, judetul Vaslui

Un accident rutier s-a produs in dimineata zilei de vineri, 12 ianuarie, in satul Focsa, comuna vasluiana Lunca Banului.

In urma evenimentului rutier, autoturismul marca Opel a luat foc.

4.Preot beat rupt, incatusat in apropiere de Vama Albita. Politistii l-au urmarit zeci de kilometri : "Dumnezeu mi-a condus masina"

Politistii ieseni impreuna cu agentii Biroului Rutier Husi au ramas muti de uimire cand, dupa o actiune ca in filme, au descoperit ca la volanul unui autoturism urmarit de la Raducaneni, judetul Iasi pana la Dranceni, judetul Vaslui, se afla un preot in stare de ebrietate .

5.Tanara isi cauta familia biologica din Vaslui! 

O tanara de 25 de ani, nascuta in Tulcea pe 17 iulie 1992 si adoptata trei ani mai tarziu in Danemarca, are nevoie de ajutorul nostru. Postarea a fost facuta pe pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children", iar internautii s-au unit in sprijinul fetei. Tonea Ionela isi cauta parintii biologici, ambii originari din Vaslui

6. Accident Poganesti: soferul unui BMW a plecat de la fata locului. 

In seara zilei de sambata, 13 ianuarie, un eveniment rutier a avut loc in localitatea vasluiana Poganesti, judetul Vaslui.

Conform informatiilor de la fata locului, soferul, un localnic, a incercat sa evite impactul cu un patruped de pe partea carosabila, pierzand controlul asupra directiei de mers, lovind un cap de pod, apoi un gard, rămânând in final suspendat pe o laterala a autovehiculului. Imediat dupa producerea acestui eveniment, soferul a parasit locul faptei. Acesta are 24 de ore sa se prezinte la sectia de politie si sa anunte evenimentul.

7.Barbat disparut din Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane Varstnice Husi

Un batran, in varsta de 71 ani, din municipiul Husi, a disparut de la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane Varstnice Husi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img