joi, 25 aprilie, 2024

Revine tema ‘statului paralel’! Viorica Dancila: ‘Sunt foarte multe abuzuri. Am vazut interventia presedintelui Iohannis in justitie’

Distribuie:

Publicat:

Viorica Dăncilă a afirmat că nu știe dacă există sau nu „statul paralel”, însă a văzut intervenția președintelui Klaus Iohannis în justiție, prin solicitarea acestuia de a schimba șeful DIICOT sau de a fi desființată Secția pentru Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ).

„Am spus că nu știu dacă există sau dacă nu există, dar sunt foarte multe lucruri care se întâmplă și cărora nu le putem da o explicație. Sunt foarte multe abuzuri. Și pentru că ați adus acest subiect în discuție. Am văzut intervenția președintelui Iohannis în justiție. Noi nu ne-am permis niciodată să spunem un lucru, că ne-ar fi linșat. Dar am văzut un președinte care cere schimbarea șefiei DIICOT, cere desființarea Secție speciale”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3, întrebată dacă își menține afirmația potrivit căreia nu știe dacă există sau nu un „stat paralel”, deoarece a stat o perioadă lungă de timp la Parlamentul European, transmite Mediafax.

Liderul PSD a mai spus că este foarte îngrijorată de faptul că „portavocea” lui Klaus Iohannis solicită ca ea să aibă o dezbatere cu procurorii.

„Ceea ce pe mine mă îngrijorează ce mai rău, nu pentru că e vorba de Viorica Dăncilă, prin portavocea lui Klaus Iohannis, Rareș Bogdan, cere ca Viorica Dăncilă să aibă o dezbatere cu procurorii. În ce țară trăim?”, a conchis Dăncilă.

Întrebată la finalul lunii mai, după o ședință a Comitetului Executiv al PSD, dacă ea crede în „statul paralel”, Viorica Dăncilă a spus că nu vrea să facă referire la acest aspect, precizând că nu știe despre subiect, deoarece a fost plecată nouă ani din România, în perioada când a fost europarlamentar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img