joi, 25 aprilie, 2024

REVOLTATOR! Ce se intampla cu ALOCATIILE COPIILOR

Distribuie:

Publicat:

Platile alocatiei de stat pentru copii si a indemnizatiei pentru cresterea copilului aferente lunii octombrie, care de obicei se faceau in data de 15 sau 16 ale lunii, au fost intarziate pentru cateva zile, pe fondul schimbarii Guvernului

Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala care gestioneaza plata acestor beneficii de asistenta sociala prin agentiile judetene, respectiv a Municipiului Bucuresti, a spus ca banii aferenti acestor beneficii vor intra in conturile beneficiarilor in curand.

Totodata, fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, a dat asigurari ca toti banii au fost virati bancilor.

“Toti banii din trezoreria de la Ministerul Muncii au ajuns la trezoreria Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala, si de acolo mai departe, s-au transferat catre banci. Mai mult nu cunosc in acest moment, am asigurat plata de la minister catre ANPI. Nu s-a pus problema ca in aceasta perioada de interimat sa nu urmarim si sa nu acordam drepturile tuturor. Vreau sa va spun ca procedura de predare-primire s-a facut pana la ora 14, toti banii de la Agentie s-au transferat catre banci in conturile parintilor. Nu stiu sa va dau mai multe detalii”, a explicat Rovana Plumb.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img