sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Revoltator! Un baiat din Calafat, injosit si lovit cu salbaticie de un grup de tigani din oras

Distribuie:

Publicat:

Scene revoltatoare petrecute in centrul orasului Calafat – un copil in varsta de aproximativ 12 ani, incoltit de un grup de baieti mai mari, tigani,  este injosit si batut cu salbaticie.  Incidentul a avut loc seara, in apropierea unei cladiri in paragina.

Victima a fost asezata cu spatele la zid si lovita, pe rand, de fiecare membru al grupului. Din imagini se remarca faptul ca dupa fiecare palma sau pumn dat baiatului, tiganii incep sa rada. Potrivit celui care a postat clipul video pe Facebook, copilul batut s-ar fi mutat de curand in Calafat, iar tiganii au dorit sa ii arate ca ei sunt 'sefii orasului'. Cosmarul copilului a durat cateva minute. Cazul a intrat in atentia politiei, care a deschis un dosar de cercetare penala.

CITESTE: Ei sunt cei mai tineri CRIMINALI din Iasi? Au snopit in bataie o femeie, iar dupa un timp, aceasta a MURIT! Au avut tupeu sa intre peste ea in casa

• Doi pusti o vor avea pentru tot restul vietii pe constiinta pe o biata batranica • Inainte cu cateva zile de Paste, cei doi minori, de 13 si 14 ani, au vrut sa faca rost de cativa bani intr-un mod cat se poate de oribil • Au intrat peste o batranica in varsta de 84 de ani si au snopit-o in bataie, iar dupa cateva zile, femeia a murit • Ancheta este in plina desfasurare, iar pustii trebuie sa dea acum explicatii in fata legii

Intamplare de-a dreptul socanta la Iasi dupa ce doi copii, de 13 si 14 ani, au batut cu bestialitate o batrana. Pe data de 28 martie, cei doi pusti din comuna ieseana Dobrovat au intrat in casa peste Maria Mocanu, o femeie in varsta de 84 de ani. Adolescentii i-au cerut femeii bani, iar aceasta a spus ca nu are de unde sa le dea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img