vineri, 29 martie, 2024

REVOLTATOR : Vasluian lasat sa moara ca un caine pe marginea unui drum dintr-o provincie italiana

Distribuie:

Publicat:

Aripile vieții i-au fost frânte unui vasluian plecat la munca in Italia. Dorind sa câștige mai multi bani Relu Rascanu in vârsta de 37 de ani , din comuna Suletea si-a găsit sfârșitul departe de casa.  
                    
Duminica noaptea, in comuna Castel Bologneseprovincia Ravenna din Italia a avut loc tragicul eveniment.  Înainte de miezul nopții  , tânărul vasluian   se deplasa pe marginea străzii , cu bicicleta. Victima a fost lovită din spate de un automobil care se deplasa in aceeași direcție si care a plecat de la locul faptei. Un  alt șofer aflat in trafic a observat corpul romanului in șanțul adiacent străzii si a chemat imediat Carabinierii.            
                                                                                                        
 La fata locului in afara echipajului de la Ambulanta , care  nu a mai putut face nimic  decât sa constate  decesul,  a ajuns si un echipaj al poliției care a început sa investigheze crima.. După aproape  o ora de la producerea accidentului s-a predat si cel care , fără regrete, a omorât tânărul vasluian.                                        
                                                                                           
 Autoritățile locale din Suletea au început demersurile pentru aducerea trupului neînsuflețit in țara pentru a putea fi înmormântat după datinile si traditiiile autohtone.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img