joi, 28 martie, 2024

Rise Project a publicat o inregistrare cu Mircea Negulescu, fost procuror DNA, si Vlad Cosma, fost deputat PSD, din ziua fugii lui Sebastian Ghita

Distribuie:

Publicat:

Rise Project publică o înregistrare audio a unei discuţii între fostul deputat PSD Vlad Cosma şi fostul procuror DNA Mircea Negulescu, în sediul DNA Ploieşti, în 19 decembrie 2016, ziua în care Sebastian Ghiţă a fugit din ţară.

Cosma îi vorbeşte lui Negulescu despre înregistrările pe care le-a făcut Sebastian Ghiţă şi care vor fi difuzate pe rând, cu dezvăluirile despre SRI, DNA și Laura Codruța Kovesi.

„Îi mierleşte pe toţi”, îi spune Cosma lui Negulescu. De asemenea, deputatul PSD menţionează că Ghiţă are poze cu Kovesi şi trei ore de înregistrări cu Negulescu.

Acesta îl întreabă pe Cosma de ce nu vine Ghiţă să depună un denunţ, iar deputatul PSD răspunde că Sebastian Ghiţă vrea scandal, speră „că o dărâmă pe madam” şi că „cine are putere să zică” va spune să-l lase în pace.

„Înainte, a existat şantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA. Apoi, au bubuit linşajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înfiinţat Secţia de Investigare a Magistraţilor şi a apărut dosarul pe numele Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghita, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiţiei”, scrie Rise Project pe pagina de Facebook, unde publică şi înregistrarea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img