marți, 19 martie, 2024

Roberto De Zerbi, fost atacant la CFR Cluj, ar putea fi numit antrenor la clubul AC Milan

Distribuie:

Publicat:

Roberto De Zerbi (39 de ani) ar putea profita de schimbările care se anunţă la AC Milan în această vară şi să devină antrenorul trupei de pe San Siro, informează Mediafax.

Presa din Italia scrie despre mişcările de trupe care urmează să aibă loc la echipă, postul de antrenor urmând a fi ocupat de fostul atacant de la CFR Cluj. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, AC Milan e pe locul 5 în clasament, de Europa League.

Sport Mediaset a anunţat că Leonardo şi Gattuso, managerul şi antrenorul actual al lui AC Milan, vor părăsi echipa în vară, din cauza rezultatelor sub aşteptări. Ivan Gazidis, cel instalat recent să ia decizii importante în club, îi vrea pe Luis Camps sau Igli Tare pe postul de manager, iar antrenor ar urma să fie Roberto De Zerbi, fostul atacant de la CFR Cluj.

De Zerbi, acum la Sassuolo, e apreciat pentru stilul său modern şi ofensiv, iar noul Milan ar putea începe cu el în rol principal. Alături de De Zerbi, la Milan e ca şi venit Stefano Sensi, tot de la Sassuolo. Trecerea mijlocaşului de 23 de ani pe San Siro e numai o chestiune de zile. Rămâne de văzut când se va face şi "transferul" antrenorului De Zerbi.

Într-un interviu acordat celor de la Gazzettta dello Sport, Roberto De Zerbi a dezvăluit că a decis pe vremea când era în România, la Cluj, să se facă antrenor: "Jucam la Cluj, în echipă erau foarte mulţi stranieri, oameni din culturi diferite. Am luat câte ceva de la fiecare şi mi-am dat seama că îmi plăcea să văd jocul dintr-o altă perspectivă. Seara nu aveam prea multe lucruri de făcut, aşa că studiam fotbal". Roberto De Zerbi a jucat la CFR Cluj între 2010 şi 2012.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img