joi, 28 martie, 2024

Roman cu cocaina de 100.000 de lire sterline in portbagaj: „Nu era a mea, era geanta altcuiva”

Distribuie:

Publicat:

Un roman din Belfast, Irlanda de Nord, acuzat ca detinea cocaina in valoare de 100.000 de lire sterline a sustinut ca are datorii fata de lorzii drogurilor care l-au traficat in urma cu sase ani. Gabriel Palko, de 22 de ani, a fost arestat joi, 18 ianuarie, in urma unui raid al politiei. In autoturismul sau a fost gasit un pachet care continea 570 de grame de cocaina pura si 270 de grame de cocaina mixta, scrie Belfast Telegraph.

Palko a declarat ca avea o datorie de 400 de lire sterline la un alt roman. Acesta i-a spus ca ii va reduce din banii pe care trebuie sa ii dea daca ii pastreaza un pachet pentru o perioada de timp. El a mai sustinut ca nu stia ce se afla in geanta din portbagajul masinii.

Politia a declarat ca Palko este in legatura cu o banda infractionala din Mid-Ulster, in timp ce acuzatul a spus ca se teme de repercusiuni dupa ce i-a fost luat pachetul. Aparatorul lui Palko a sustinut ca acesta a fost „traficat in Irlanda de Nord cu sase ani in urma si ca traficantii ii pot face rau”. Judecatorul a refuzat cautiunea romanului care urmeaza sa apara din nou in instanta luna viitoare.

Puteti sau nu sa realizati acest lucru, dar zaharul, de fapt provoaca, dependenta. Ati incercat vreodata sa stati fara? Apoi, puteti realiza puterea pe care o are asupra voastra. De fapt, unele studii au aratat ca zaharul provoaca dependenta la fel ca drogurile, iar unii chiar spun ca zaharul este de fapt un drog! El declanseaza aceleasi centre ale creierului tau ca si drogurile cum ar fi cocaina sau heroina. Indiferent daca sunteti dependent sau nu, este posibil sa diminuati consumul sau chiar sa il eliminati din dieta dumneavoastra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img