joi, 28 martie, 2024

Roman din Bruxelles: Este un haos total

Distribuie:

Publicat:

Un roman stabilit in Bruxelles a declarat, marti, pentru MEDIAFAX ca in capitala belgiana “este un haos total” dar ca el are incredere in autoritati.

„Estre un haos total, dar am incredere in autoritati. Cred ca e panica celulelor teroriste ca urmare a arestarii lui Salah Abdeslam, deci ma asteptam la atacuri in serie”, a spus romanul stabilit in Bruxelles pentru MEDIAFAX.

Doua explozii puternice au avut loc, marti dimineata, in aeroportul Zaventem din Bruxelles, in jurul orei locale 08.00 (09.00 – ora Romaniei).

Potrivit reprezentantilor spitalului Saint-Luc, situat in apropierea aeroportului Zaventem, au fost adusi deja 10 morti si 30 de raniti, relateaza postul RTBF.

Chiar inainte de producerea celor doua explozii de la aeroport au fost trase focuri de arma si s-au auzit strigate in araba, transmite agentia de presa Belga. Autoritatile au activat planul de catastrofa regionala si toate drumurile care duc spre aeroport sunt inchise, inclusiv traficul feroviar spre si dinspre aeroport care a fost inchis.

Martorii au declarat ca au “simtit ” undele de soc provocate de explozii si cred ca deflagratiile au avut loc la check-inul pentru cursa  American Airlines, la ora locala 8.00 dimineata( 9.00- ora Romaniei), relateaza Daily Mail.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img