vineri, 19 aprilie, 2024

Romanca din Anglia, replica criticilor sai, pe Facebook: Nu ma puteti voi injura cat pot eu sa iubesc Romania!

Distribuie:

Publicat:

Claudia Gutulescu este o romanca stabilita in Marea Britanie, la Londra. Ea lucreza in Londra in departamentul de vanzari al ”Mitchells & Butlers”, un lant de pub-uri si restaurante din Marea Britanie. 

Claudia Gutulescu este o romanca stabilita in Marea Britanie, la Londra. Ea lucreza in Londra in departamentul de vanzari al ”Mitchells & Butlers”, un lant de pub-uri si restaurante din Marea Britanie. 

Romanca din Anglia, replica criticilor sai, pe Facebook: Nu ma puteti voi injura cat pot eu sa iubesc Romania!
1
Claudia Gutulescu a relatat pe contul sau de Facebook impresiile produse dupa o reintoarcere acasa, povestind prietenilor sai de pe reteaua de socializare ca a platit pentru un cos de alimente mai mult intr-un hipermarket din Drobeta-Turnu Severin, decat ar fi platit in Marea Britanie.

Dintre cei care au reationat la postarea Cladiei Gutulescu, unii dintre  i-au dat dreptate, – ”De la fata locului va pot spune ca DA, Romania are preturi de Anglia, dar la calitatea a 2-a si cu salarii de Africa”, in timp ce altii au criticat-o – ”Puneti in balanta si cat este o chirie sau cat costa transportul la Londra. Mancarea o fi cam la fel, dar tot restul este mult mai scump”, o alta categorie, tipic romanilor, si nu putini, gata sa injure pe oricine altcineva care ar avea o parere diferita, au jignit-o. 

Nu ma puteti voi injura atat cat pot eu sa iubesc Romania

"Pasarile tinute in colivie cred ca a zbura este o boala…

Si, intr-un fel, asta le lor da puterea de a merge mai departe, iar mie puterea de a le dori binele in continuare.

Sau, cu alte cuvinte, nu ma puteti voi injura atat cat pot eu sa iubesc Romania si oamenii nascuti in ea, indiferent unde se afla in aceasta lume. Iar asta nu se va schimba nici cu toate cuvintele din lume, de orice fel ar fi ele.

In acelasi timp, numarul oamenilor care au inteles mesajul realitatilor transmise de mine si care rezoneaza cu ele este coplesitor, net mai mare decat al celor care le neaga…iar aceasta este, sincer, concluzia care ma intristeaza cel mai mult, alaturi de toate mesajele primite de la voi, in care imi descrieti atatea si atatea situatii similare si mult mai dure decat ce am experimentat eu.

Iar daca doriti cu adevarat sa va aratati patriotismul, nu o faceti injurandu-ma pe mine sau pe altii de-ai vostri pe Facebook. Faceti mai bine o schimbare. In primul rand in felul in care reactionati la cei din jur, iar apoi in felul in care va raportati la cei ce care conduc tara in acest moment.

Pentru ca fata Romaniei suntem fiecare dintre noi, cu bune si cu rele si actiunile noastre adunate la un loc, preferabil intr-o singura directie…”, a raspuns criticilor sai Claudia Gutulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img