vineri, 29 martie, 2024

Romanca rupta in bataie de sot, salvata de politie dupa alarma lansata de vecini! Politistii au gasit un adevarat arsenal de arme – FOTO

Distribuie:

Publicat:

S-a intamplat in Lodi, un orasel din Italia, unde o romanca de 40 de ani a fost rupta in bataie de sot si salvata de politie dupa alarma lansata de vecini. Situatia dintre cei doi era tensionata de ani de zile, dar ultima cearta, izbucnita seara intre zidurile domestice, i-a inspaimantat si pe vecini, care au auzit urletele a doua persoane si chiar zgomotul mobilelor care erau miscate. Cand au ajuns politistii la fata locului, au gasit-o pe femeie cu echimoze la fata: a fost dusa la spital si a primit un prognostic de vindecare de 15 zile.

In plus, politistii au pus sub sechestru circa zece cutite gasite in locuinta si colectionate de barbat, si acesta roman si de aceeasi varsta cu sotia. Avea si un pistol pentru alungarea cainilor care nu avea capac rosu. Barbatul a fost denuntat pentru rele tratamente si posesie ilegala de arme. Dupa cearta furibunda, barbatul a plecat in mod spontan din locuinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img