vineri, 29 martie, 2024

Romania-Italia,scor 2-2

Distribuie:

Publicat:

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate cu Italia, intr-un meci amical, scor 2-2, cu o reusita pe final a lui Florin Andone.

“Tricolorii” au inceput in forta confruntarea de la Bologna si au deschis scorul dupa doar opt minute.

Bogdan Stancu a profitat de o gafa a lui Barzagli si l-a invins fara probleme pe Buffon, cu un sut bine plasat langa bara.

Italienii au inceput sa puna stapanire pe joc si au devenit tot mai periculosi, in special prin El Shaarawy, insa la pauza am condus cu 1-0.

Avantajul nu a mai durat totusi mult, intrucat Dragos Grigore a comis un fault in careu in minutul 55, iar Marchisio a sutat imparabil din penalti.

Zece minute mai tarziu s-a facut 2-1 pentru Italia, dupa o mare gafa de marcaj in defensiva noastra, pe care Gabbiadini a fructificat-o cu o lovitura de cap din sase metri.

Pe finalul meciului, nationala noastra a fortat si a reusit sa egaleze in minutul 88, prin Florin Andone, care a reluat in plasa dupa o respingere gresita a lui Sirigu.

Acesta a fost ultimul meci pentru tricolori in 2015. Anul urmator, primul duel programat este cel cu Spania, pe 27 martie la Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img