News Flash:

Romania, singura tara din Europa care mai are cota unica. De ce au renuntat celelalte

25 August 2016
641 Vizualizari | 0 Comentarii
Suntem singura tara din Europa care mai are cota unica, in timp ce celelate tari si-au dat seama ca nu este sustenabila, a declarat liderul "Cartel Alfa", Bogdan Hossu.

Bogdan Hossu a explicat de ce nu avem o clasa de mijloc. Liderul sindical a fost intrebat daca exista capitalisti romani, iar acesta a raspuns ca exista insa nu avem o clasa de mijloc a capitalistilor romani din cauza politicii fiscale.

"Exista capitalisti romani. Nu exista o clasa de mijloc a capitalistilor romani (...). Problema este ca politica fiscala facuta nu a permis creerea clasei de mijloc. Practicand o impozitare maximala, imediat dupa salariu mediu pe economie, practic nu a permis. Capitalizarea se face de la salariu mediu pe economie pana la de sapte ori salariu mediu pe economie. Pe cand, la noi, acest interval a fost impozitat maximal.

Cu cota unica este defiscalizat, mutand efortul pe micul contribuabil. Multa lume uita ca pana in 2005 cand s-a introdus cota unica, salariile mici erau impoiztate cu 8%.

Singura tara care mai are cota unica a renuntat tocami pentru ca nu e sustenabila. Am ramas singurii din spatiul eruopean", a spus Bogdan Hossu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0897 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013457 (s)