News Flash:

Romanii, OBLIGATI sa achite taxa Radio-TV

16 Februarie 2016
1274 Vizualizari | 1 Comentarii
Astazi, 16 februarie, Comisia pentru Cultura din Camera Deputatilor a respins propunerea legislativa de eliminare a taxei radio-tv. Legea 41/1994 privind organizarea si functionarea SRR si SRTV impune taxarea obligatorie radio-tv prin intermediul furnizorului de energie electrica. Proiectul pentru modificarea art. 40 din lege propune abrogarea textelor care prevad obligativitatea achitarii acestui tip de taxe. Proiectul este o initiativa a 14 parlamentari, 13 din partea grupurilor parlamentare PSD si unul neafiliat. Camera Deputatilor este prima Camera legislativa sesizata, iar Senatul — for decizional.

"Taxa este pentru ambele institutii. Nu putem avea o masura pentru Societatea Romana de Radio (SRR) si una pentru Societatea Romana de Televiziune (SRTV). Din moment ce avem si o obligatie constitutionala pentru mentinerea acestor institutii, ar trebui, daca abrogam, sa punem ceva in loc. Voi propune respingerea acestei initiative legislative", a declarat vicepresedintele comisiei, deputatul UDMR Marton Arpad.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dan  | #4336
Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pauldan.2010@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0886 (s) | 38 queries | Mysql time :0.016644 (s)