marți, 19 martie, 2024

Romanul acuzat ca si-a injunghiat cumnata: „Am cazut peste ea cu cutitul in mana. Nu am vrut sa ii fac rau”

Distribuie:

Publicat:

Un roman acuzat ca si-a injunghiat de cinci ori cumnata a pledat nevinovat la acuzatiile de tentativa de omor si posesie de arma alba si spune ca nu a intentionat niciodata sa o raneasca pe femeie. Un martor declarase anterior ca acuzatul Gheorghe Mihai ii spusese ca o sa omoare pe cineva si se va duce la puscarie. Mai mult, fratele acestuia, Nicusor Mihai, a spus in fata instantei ca Gheorghe a scos un cutit si s-a repezit la sotia sa strigand: „Lasa-ma sa o omor. E o curva”. Femeia a fugit, iar cumnatul sau a urmarit-o si a injunghiat-o, spune martorul.

Gheorghe Mihai spune ca ruda sa a fugit atunci cand el a vrut sa ii dea cutitul din cauza ca stia ca e interzis sa aiba o arma alba.

„Am alergat dupa ea ca sa ii returnez cutitul, nu pentru a ii face rau sau pentru a o ucide. Este cumnata mea, locuim in aceeasi casa”, a declarat Gheorghe Mihai in fata instantei.

El a mai declarat ca fratele lui a cazut peste el, iar el s-a dezechilibrat si a cazut peste femeie.

„Nu am trantit-o la pamant. Cand am alergat dupa ea nu eram nervos, nu am nimic cu ea. Nu intentionam sa o omor, nu puteam face asa ceva, niciodata nu am intentionat sa ii fac rau. Am familie, am copil, cum as putea sa fac asa ceva?”, a declarat acesta instantei. De cealalta parte, acuzarea sustine ca femeia a fost injunghiata de cinci ori, arma fiind gasita asupra acuzatului. Gheorghe Mihai este recidivist, fiind inchis in Romania, timp de sapte ani, pentru omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img