sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Rona Hartner, decisa sa invinga toate problemele! A stabilit data nuntii cu iubitul francez

Distribuie:

Publicat:

De obicei e un munte de optimism si buna dispozitie, dar, in ultimele luni, Rona Hartner (46 de ani) trece prin una dintre cele mai mari cumpene ale vietii sale: cancerul de colon. Cu toate acestea, artista este pregatita sa lase acest episod dureros in spate si sa se concentreze pe partile pozitive ale vietii. Din acest motiv, Rona si logodnicul sau au stabilit data nuntii si au anuntat asta cu mare entuziasm.

In luna martie, Rona Hartner a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Herve, dupa o relatie de mai bine de un an. Cei doi au decis sa nu isi consume povestea de iubire si fizic, punand accent pe pastrarea unei logodne caste. "Vrem sa facem o casatorie crestina care, la catolici, e foarte exigenta. Asadar, suntem intr-o logodna casta. Lumea se mira ca mai exista asa ceva. S-ar zice ca e foarte greu, dar e minunat, pentru ca descoperim si depanam niste forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rarit si nu am fi stiut ca exista”, a povestit Rona Hartner, pentru Formula AS.

Iata ca momentul nuntii se apropie cu pasi repezi, caci artista a dezvaluit data aleasa. A facut asta printr-un filmulet scurt in care apare asa cum o stim cu totii: optimista, zambind cu gura pana la urechi. Rona si iubitul sau DJ vor face marele pas in 5 octombrie.

Rona Hartner a fost diagnosticata cu cancer la colon

In februarie, Rona Hartner a primit o veste care a bulversat-o initial. A fost internata de urgenta in spital si, in urma investigatiilor, i s-a descoperit un cancer la colon. Aceasta a fost operata, cand medicii i-au extirpat tumora: „Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat si a taiat acea stenoza, cancer, in fine, a trimis-o la analizat si am primit vestile dupa trei saptamani si era intr-adevar cancer, era maligna. Am plecat la un oncolog in Franta. Oncologul mi-a spus ca nu mai e nici o zi de asteptat  si ca trebuie sa fac citostatice de preventie timp de sase luni. De fapt, langa aceasta tumoare cancerigena, mai erau inca cinci” a declarat Rona la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img